Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken je maximale hypotheek eenvoudig met onderstaande rekentool. Kleine disclaimer, de uitkomst komt vaak niet overeen met wat je werkelijk kunt lenen. Vraag hulp via WhatsApp als je vragen hebt!

Actuele hypotheekrente

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Wat zijn de actuele rentetarieven?

Hierbij de actuele hypotheekrentes.

De rentes kunnen per dag verschillen. De rentetarieven die je ziet zijn puur ter indicatie. Enkel wanneer het rentetarief uitgegeven is door de geldverstrekker doormiddel van een rentereservering of renteaanbod staat deze pas vast. Daardoor kan de werkelijke rente die je uiteindelijk krijgt en de rente die je hier ziet verschillen.

Wat bezoekers verder lazen

Snel een rente reserveren?

Snel een rente reserveren? Neem contact op met een van onze adviseurs!
Contact

Over KIK Hypotheken

KIK Hypotheken staat voor kwaliteit, integriteit en kennis. Daar mag je ons op aanspreken, graag zelfs!

Kennis houden wij op peil doordat wij geloven in een leven lang ontdekken. Daarom volgen wij zowel wettelijke als bovenwettelijke opleidingen.

Integriteit is voor ons belangrijk. Wij zorgen dat wij op een integere manier met jouw gegevens omgaan. Dus al onze computers zijn zwaar beveiligd en alleen de mensen die bij jouw gegevens moeten kunnen vanwege het werk kunnen daarbij, andere collega's dus niet!

Kwaliteit is wat anderen van ons vinden. Daarom hebben wij met regelmaat een audit door een extern bureau, gespecialiseerd in het controleren op kwaliteit, om de kwaliteit van onze dossiers hoog te houden.

Ontdek samen met ons jouw mogelijkheden!

Meer over ons