Hypotheekadviseur Amersfoort, jouw gids op uitdagend terrein

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Een goede hypotheekadviseur in Amersfoort vinden

Hypotheekadvies bij aankoop

Amersfoort, stad van de Kei. Hier kun je heerlijk dwalen door het historische centrum, culinair genieten rond De Hof en wervelend winkelen in De Langestraat. Onze stad kent een mooie mix van cultuur en natuur. Van klassiek tot modern. Met unieke pandjes en verfrissende nieuwbouw in Vathorst.

Logisch dus dat veel mensen in de regio Amersfoort willen wonen. Dat zie je terug in de huizenprijzen en in de snelheid waarmee woningen worden verkocht. Ben jij op zoek? Laat KIK je dan helpen met het uitstippelen van je reis. Wij kennen de markt en de makelaars. En wij zijn een kei in ons vak: van het regelen van de perfecte hypotheek tot aan een perfect financieel advies bij elke volgende mijlpaal op je levenspad.

Bij de oriëntatie op een nieuwe woning komt veel kijken. Wetten, regels, wensen, voorwaarden. Zie dan door de bomen het bos nog maar eens… Als jij weet waar je naartoe wilt, weten de adviseurs van KIK de weg. Profiteer van onze ruime kennis en ervaring, zowel van het aankoopproces als van de financiering. Ontdek je mogelijkheden, realiseer je dromen. Wij leiden je langs de valkuilen. Tijd om de koers te bepalen? Neem dan direct even contact op met onze hypotheekadviseur in Amersfoort, dat verplicht je tot niets.

Wat bezoekers verder lazen

Kantoor Amersfoort

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur in Amersfoort
Contact

Over KIK Hypotheken

KIK Hypotheken staat voor kwaliteit, integriteit en kennis. Daar mag je ons op aanspreken, graag zelfs!

Kennis houden wij op peil doordat wij geloven in een leven lang ontdekken. Daarom volgen wij zowel wettelijke als bovenwettelijke opleidingen.

Integriteit is voor ons belangrijk. Wij zorgen dat wij op een integere manier met jouw gegevens omgaan. Dus al onze computers zijn zwaar beveiligd en alleen de mensen die bij jouw gegevens moeten kunnen vanwege het werk kunnen daarbij, andere collega's dus niet!

Kwaliteit is wat anderen van ons vinden. Daarom hebben wij met regelmaat een audit door een extern bureau, gespecialiseerd in het controleren op kwaliteit, om de kwaliteit van onze dossiers hoog te houden.

Ontdek samen met ons jouw mogelijkheden!

Meer over ons