Hypotheekadviseur Amersfoort zekerheid in een onzekere tijd

Een goede hypotheekadviseur in Amersfoort vinden

Hypotheekadvies bij aankoop

Als je aan Amersfoort denkt, denk je aan de Kei van Amersfoort en de Sint-Joriskerk en de prachtige binnenstad. Absoluut een plek waar veel mensen willen wonen en dat zie je terug in de huizenprijzen in de regio. Woningen worden snel verkocht en je moet er vaak snel bij zijn. Dan is het goed als de hypotheekadviseur die je hebt, snel kan schakelen wanneer jij een woning op het oog hebt, de makelaar die de woning verkoopt weet dat het goed zit als je aangeeft een hypotheekadviseur te hebben en die ook oog heeft voor wat belangrijk is bij de aankoop van de woning.

Bij KIK hypotheken zijn alle adviseurs uitgerust met een veel kennis op het gebied van aankopen van een woning en uiteraard een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van hypotheekadvies. Hierdoor weten we niet alleen hoeveel je kunt bieden maar hebben we ook oog voor andere zaken zoals welke voorbehouden belangrijk zijn.

Wil je daar eens over in gesprek? Neem dan contact op met onze hypotheekadviseur in Amersfoort.

Hypotheekadviseur Amersfoort bij de (echt) scheiding

Wanneer je besloten hebt uit elkaar te gaan, kan het zijn dat je in de koopwoning wil blijven wonen. Of dat mogelijk is hangt van heel veel verschillende dingen af. Vooral is het in Amersfoort een belangrijke vraag, hoeveel is de woning waard? Daar zul je vaak zien dat de woning behoorlijk is gestegen. Dan is het belangrijk om te weten hoeveel is het inkomen? heb je eigen vermogen? Wanneer je namelijk bij de mediator of advocaat zit, wil je wel weten wat de mogelijkheden zijn.

Hiervoor hebben wij als KIK hypotheken een geheel kosteloze kennismaking waar je kunt kijken of het mogelijk is om de woning op naam te krijgen. Afspraak maken? Neem contact op met ons kantoor in Amersfoort.

Wat bezoekers verder lazen

Kantoor Amersfoort

Neem contact op voor een vrijblijvend oriƫntatie gesprek met een hypotheekadviseur in Amersfoort
Neem contact op!