Starters hypotheek

Starters hypotheek

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Meer mogelijk voor starters?

Bij KIK hypotheken hebben we alle kennis in huis op het gebied van de starterslening. Wij werken op dit moment hard aan onze website en er komt ook binnenkort een uitgebreide uitleg over alles omtrent de extra mogelijkheden die je hebt als starters op de woningmarkt. Omdat wij nog niet alle teksten hebben geschreven (man wat een werk) willen wij je uitnodigen contact met ons op te nemen zodat we een gratis oriënterend gesprek kunnen inplannen. Daarin kunnen wij je alles vertellen over wat er op je af komt als je voor het eerst een huis gaat kopen.

Wat bezoekers verder lazen

Nieuwsgierig?

Ontdekken wat er mogelijk is als starter?

Over KIK Hypotheken

KIK Hypotheken staat voor kwaliteit, integriteit en kennis. Daar mag je ons op aanspreken, graag zelfs!

Kennis houden wij op peil doordat wij geloven in een leven lang ontdekken. Daarom volgen wij zowel wettelijke als bovenwettelijke opleidingen.

Integriteit is voor ons belangrijk. Wij zorgen dat wij op een integere manier met jouw gegevens omgaan. Dus al onze computers zijn zwaar beveiligd en alleen de mensen die bij jouw gegevens moeten kunnen vanwege het werk kunnen daarbij, andere collega's dus niet!

Kwaliteit is wat anderen van ons vinden. Daarom hebben wij met regelmaat een audit door een extern bureau, gespecialiseerd in het controleren op kwaliteit, om de kwaliteit van onze dossiers hoog te houden.

Ontdek samen met ons jouw mogelijkheden!

Meer over ons