Starters hypotheek

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Meer mogelijk voor starters?

Als starter is het lastig om de stap naar een koopwoning te maken. Er zijn ontzettend veel woningen te kort en de leeftijd waarop iemand voor het eerst het huis uit gaat wordt steeds hoger.

Bij KIK hypotheken hebben wij het onze missie gemaakt om voor starters alle mogelijkheden uit te zoeken. Hierdoor sta je sterker bij het kopen van een eigen huis.

Starterslening

Vanuit de gemeente kan er worden gekozen om starters verder te helpen met een extra lening. Dit noemen ze een starterslening. Hierdoor kan je leencapaciteit soms tot €65.000,- verhogen. Aan een starterslening zitten voorwaarden vast die kunnen verschillen per gemeente. Of jouw gemeente mee doet en wat de voorwaarden zijn kunnen wij je vertellen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze startersspecialist.

Bieden zonder voorbehoud financiering

Bieden zonder voorbehoud financiering is een nieuwe mogelijkheid die wij bij KIK hypotheken hebben weten te creëren. Eerder was dit alleen weggelegd voor de kopers met veel geld. Met deze nieuwe mogelijkheid is dit ook beschikbaar voor starters. Wanneer je het voorbehoud financiering kunt laten vallen, geef je meer zekerheid aan de verkopers waardoor je meer kans maakt dat jij het wordt! Meer weten? Kijk naar de verdere mogelijkheden op onze KIKstart hypotheek

Daarnaast zijn er nog een aantal mogelijkheden die de leencapaciteit van een starter verhoogt. Wil je daar meer over weten onder het genot van een bakje koffie? Neem contact op of vraag het Ginger!

Wat bezoekers verder lazen

Nieuwsgierig?

Ontdekken wat er mogelijk is als starter?
Contact

Over KIK Hypotheken

KIK Hypotheken staat voor kwaliteit, integriteit en kennis. Daar mag je ons op aanspreken, graag zelfs!

Kennis houden wij op peil doordat wij geloven in een leven lang ontdekken. Daarom volgen wij zowel wettelijke als bovenwettelijke opleidingen.

Integriteit is voor ons belangrijk. Wij zorgen dat wij op een integere manier met jouw gegevens omgaan. Dus al onze computers zijn zwaar beveiligd en alleen de mensen die bij jouw gegevens moeten kunnen vanwege het werk kunnen daarbij, andere collega's dus niet!

Kwaliteit is wat anderen van ons vinden. Daarom hebben wij met regelmaat een audit door een extern bureau, gespecialiseerd in het controleren op kwaliteit, om de kwaliteit van onze dossiers hoog te houden.

Ontdek samen met ons jouw mogelijkheden!

Meer over ons