Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken je maximale hypotheek eenvoudig met onderstaande rekentool. Kleine disclaimer, de uitkomst komt vaak niet overeen met wat je werkelijk kunt lenen. Vraag hulp via WhatsApp als je vragen hebt!

Hypotheek oversluiten

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Lagere maandlasten door oversluiten?

Oversluiten

Bij KIK hypotheken zitten verschillende specialisten op het gebied van oversluiten. Wij werken op dit moment hard aan onze website en er komt ook binnenkort een uitgebreide uitleg over alles omtrent oversluiten. Omdat wij nog niet alle teksten hebben geschreven (man wat een werk) willen wij je uitnodigen contact met ons op te nemen zodat we een gratis oriënterend gesprek kunnen inplannen. Daarin kunnen wij je alles vertellen waar je op moet letten bij oversluiten en wat er op je af komt.

Wat bezoekers verder lazen

Ook oversluiten?

Wil jij ook lagere maandlasten? Ontdek jouw mogelijkheden.
Contact

Over KIK Hypotheken

KIK Hypotheken staat voor kwaliteit, integriteit en kennis. Daar mag je ons op aanspreken, graag zelfs!

Kennis houden wij op peil doordat wij geloven in een leven lang ontdekken. Daarom volgen wij zowel wettelijke als bovenwettelijke opleidingen.

Integriteit is voor ons belangrijk. Wij zorgen dat wij op een integere manier met jouw gegevens omgaan. Dus al onze computers zijn zwaar beveiligd en alleen de mensen die bij jouw gegevens moeten kunnen vanwege het werk kunnen daarbij, andere collega's dus niet!

Kwaliteit is wat anderen van ons vinden. Daarom hebben wij met regelmaat een audit door een extern bureau, gespecialiseerd in het controleren op kwaliteit, om de kwaliteit van onze dossiers hoog te houden.

Ontdek samen met ons jouw mogelijkheden!

Meer over ons