Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken je maximale hypotheek eenvoudig met onderstaande rekentool. Kleine disclaimer, de uitkomst geeft een beeld van wat je kunt lenen. Wat je uiteindelijk kunt lenen moet een geldverstrekker eerst nog akkoord op geven. Let helemaal goed op wanneer je al een woning hebt gehad. Dan zijn er veel verschillende onderdelen die invloed hebben op het bedrag waarvoor je een nieuwe woning kunt kopen. Vraag hulp via WhatsApp als je vragen hebt!

Maximale leencapaciteit berekenen

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Ik kan mijn dank niet vaak genoeg uitspreken over de geweldige input van Dirk en zijn team. Dat wat in mijn ogen onmogelijk leek, werd door KIK Hypotheken mogelijk gemaakt. Transparante werkwijze, oplossingsgericht denken, deskundigheid en bereikbaarheid

Edwin Peprah

23-07-2023

Volgende
Volgende
Dirk en zijn team denken constant mee en geven gevraagd en ongevraagd advies. Zij wisten meteen wat wij het beste konden doen aan de hand van onze wensen. Fijne gesprekken gehad en voelde mij ontzettend op mijn gemak. Het team van Kik staat ALTIJD klaar om je van dienst te zijn. Ginger ging als een tijger achter al onze stukken aan. Heerlijk dat wij geen stres hadden doordat zij het oppakten. Super fijn dat ons dossier in het longweekend nog werd aangevuld door Elisa ( terwijl het geen werkdag was). Hierdoor kon ons dossier de week erop meteen in behandeling worden genomen. You guys really go the extra mile! Kik is voor ons Dé partij voor advies en aan-/verkoop van je woning! Toppers allemaal!!!!

Lindsey Bansse

Mijn eerste huis kopen was relatief makkelijk. Ik was alleen, vond een mooi appartement en praatte met de bank. Nu een paar jaar later zijn we samen, hebben we twee verschillende inkomens, een overwaarde, eigen vermogens en is er sprake van een taal barriere (Engels/Nederlands). Dit alles maakte dat we telkens wel huizen bezochten, maar toch niet de stap durfden te zetten naar echt bieden. Pas na het inzicht wat we kregen vanuit KIK-hypotheek is het ons gelukt. We hebben een prachtig huis, wat we nog mooier gaan maken met behulp van het bouwdepot. Ook alle verzekeringen zijn in samenwerking met KIK-hypotheek geregeld. Omdat er in zo'n korte periode zo veel geregeld moet worden is het heel fijn dat het hele team heeft meegedacht!

G&H

Ik kan mijn dank niet vaak genoeg uitspreken over de geweldige input van Dirk en zijn team. Dat wat in mijn ogen onmogelijk leek, werd door KIK Hypotheken mogelijk gemaakt. Transparante werkwijze, oplossingsgericht denken, deskundigheid en bereikbaarheid van KIK Hypotheken gaf mij het vertrouwen dat Dirk en zijn team alles onder controle hadden. Ben je onzeker over jouw huidige financiële situatie en heb je behoefte aan goed en oprecht advies? Benader KIK Hypotheken voor betrouwbaar advies. Je zult gegarandeerd een topservice ervaren!

Edwin Peprah

De adviseur is een fijne en meedenkende adviseur die t uiterste uit de kast haalt om tot t beste resultaat te komen kwa financiering en hypotheek.Resultaat gericht en altijd voor een betere optie gaan.Ook tijdens t tijdelijk uitvallen collega heeft hij klaar gestaan voor iedere klant

Vincent

54 reviews

Precies weten hoeveel je kunt lenen?

Gebruik gemaakt van de rekentool? Heel leuk, maar dan weet je eigenlijk nog niet zeker of het klopt!

Doordat er veel regels verbonden zijn aan een hypotheek komt daar vaak een verkeerde berekening uit! Wij geven je ook een andere mogelijkheid. Zo gemakkelijk mogelijk en de drempel zo laag mogelijk voor jou! Via chat, met een echte adviseur, zonder gedoe!

Dus na een berekening met onze adviseur samen weet je in ieder geval of de woningen die je gaat bezichtigen of de verbouwing die je graag wilt ook te financieren is.

Wij hebben bij KIK hypotheken als slogan "Ontdekken van mogelijkheden" en dat moet kunnen zonder gelijk kosten te maken en zonder gelijk ergens aan vast te zitten, vind je ook niet? Onze hoop is natuurlijk dat je KIK hypotheken na het contact met ons een leuk bedrijf vindt. Want wanneer je serieus stappen gaat zetten heb je waarschijnlijk een hypotheekadviseur nodig. En dan heb je ons telefoonnummer al!

En of je dan graag van onze dienstverlening gebruik wilt maken kies je helemaal zelf! Jij kan in ieder geval na de berekening verder. Je bent ook welkom op kantoor, telefonisch of via videobellen (zoals zoom of teams) als je toch graag meer informatie wilt. Het eerste gesprek nemen wij de kosten voor onze rekening.

Hypotheek eenvoudig berekenen via chat

Neem contact op en start de berekening via de chat

Hypotheekberekening via Whatsapp

Wat komt er dan allemaal kijken bij een hypotheekberekening?

Als je gaat kijken naar het loon dat je mag meenemen is het belangrijk of dat loon dat je verdient ook naar de toekomst toe stabiel lijkt. Daarbij wordt er dus gekeken of je een vast contract hebt voor onbepaalde tijd of dat je werkgever de intentie heeft om dat te geven. Is dat niet het geval wordt er net zoals bij ondernemers naar het gemiddelde van de afgelopen jaren gekeken.

Er zijn verschillende redenen waarom je een hoger bruto salaris hebt dan je in werkelijkheid mag meenemen. Hierbij is het belangrijk om te bedenken of er kosten tegenover staan. Krijg je van de werkgever een reisbudget of leasebudget dan is het dus de bedoeling dat je dat geld uitgeeft aan het reizen naar werk en/of klanten. Dat je dan met de fiets gaat, maakt niet uit. Er zouden kosten tegenover moeten staan dus mag je het niet meenemen.

Weet je zeker dat je binnen 6 maanden een verhoging gaat krijgen omdat dit vastgelegd is in het CAO of omdat je dit al hebt afgesproken met je werkgever dan kunnen we dat loon ook meenemen voor de berekening. Zo heb je in het loon dus al een aantal dingen waar je goed op moet letten!

Heb je al eerder een hypotheek afgesloten na 2012 dan is de kans groot dat je minder kunt lenen dan je op de rekentools ziet. Dit heeft te maken met nieuwe wetgeving sinds 2013 die betrekking heeft op de eigenwoningschuld.

Bovenstaande en nog veel meer hebben invloed op hoeveel je kunt lenen. Wil je precies weten wat je kunt lenen? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via de Contact button!

Wat bezoekers verder lazen

Heb je ongeveer 10 minuten?

Wil je samen binnen 10 minuten via chat samen met een van onze adviseurs de maximale leencapaciteit berekenen? Geef je op via "Start nu" en we maken een berekening
Contact

Over KIK Hypotheken

KIK Hypotheken staat voor kwaliteit, integriteit en kennis. Daar mag je ons op aanspreken, graag zelfs!

Kennis houden wij op peil doordat wij geloven in een leven lang ontdekken. Daarom volgen wij zowel wettelijke als bovenwettelijke opleidingen.

Integriteit is voor ons belangrijk. Wij zorgen dat wij op een integere manier met jouw gegevens omgaan. Dus al onze computers zijn zwaar beveiligd en alleen de mensen die bij jouw gegevens moeten kunnen vanwege het werk kunnen daarbij, andere collega's dus niet!

Kwaliteit is wat anderen van ons vinden. Daarom hebben wij met regelmaat een audit door een extern bureau, gespecialiseerd in het controleren op kwaliteit, om de kwaliteit van onze dossiers hoog te houden.

Ontdek samen met ons jouw mogelijkheden!

Meer over ons