Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken je maximale hypotheek eenvoudig met onderstaande rekentool. Kleine disclaimer, de uitkomst komt vaak niet overeen met wat je werkelijk kunt lenen. Vraag hulp via WhatsApp als je vragen hebt!

Maximale leencapaciteit berekenen

Gefeliciteerd hier zijn je 7 aankooptips!

Precies weten hoeveel je kunt lenen?

Gebruik gemaakt van de rekentool? Heel leuk, maar dan weet je eigenlijk nog niet zeker of het klopt!

Doordat er veel regels verbonden zijn aan een hypotheek komt daar vaak een verkeerde berekening uit! Wij geven je ook een andere mogelijkheid. Zo gemakkelijk mogelijk en de drempel zo laag mogelijk voor jou! Via chat, met een echte adviseur, zonder gedoe!

Dus na een berekening met onze adviseur samen weet je in ieder geval of de woningen die je gaat bezichtigen of de verbouwing die je graag wilt ook te financieren is.

Wij hebben bij KIK hypotheken als slogan "Ontdekken van mogelijkheden" en dat moet kunnen zonder gelijk kosten te maken en zonder gelijk ergens aan vast te zitten, vind je ook niet? Onze hoop is natuurlijk dat je KIK hypotheken na het contact met ons een leuk bedrijf vindt. Want wanneer je serieus stappen gaat zetten heb je waarschijnlijk een hypotheekadviseur nodig. En dan heb je ons telefoonnummer al!

Onze klanten beoordelen ons met een 9,9 (21 reviews) op advieskeuze.nl

En of je dan graag van onze dienstverlening gebruik wilt maken kies je helemaal zelf! Jij kan in ieder geval na de berekening verder. Je bent ook welkom op kantoor, telefonisch of via videobellen (zoals zoom of teams) als je toch graag meer informatie wilt. Het eerste gesprek nemen wij de kosten voor onze rekening.

Hypotheek eenvoudig berekenen via chat

Neem contact op en start de berekening via de chat

Hypotheekberekening via Whatsapp

Wat komt er dan allemaal kijken bij een hypotheekberekening?

Als je gaat kijken naar het loon dat je mag meenemen is het belangrijk of dat loon dat je verdient ook naar de toekomst toe stabiel lijkt. Daarbij wordt er dus gekeken of je een vast contract hebt voor onbepaalde tijd of dat je werkgever de intentie heeft om dat te geven. Is dat niet het geval wordt er net zoals bij ondernemers naar het gemiddelde van de afgelopen jaren gekeken.

Er zijn verschillende redenen waarom je een hoger bruto salaris hebt dan je in werkelijkheid mag meenemen. Hierbij is het belangrijk om te bedenken of er kosten tegenover staan. Krijg je van de werkgever een reisbudget of leasebudget dan is het dus de bedoeling dat je dat geld uitgeeft aan het reizen naar werk en/of klanten. Dat je dan met de fiets gaat, maakt niet uit. Er zouden kosten tegenover moeten staan dus mag je het niet meenemen.

Weet je zeker dat je binnen 6 maanden een verhoging gaat krijgen omdat dit vastgelegd is in het CAO of omdat je dit al hebt afgesproken met je werkgever dan kunnen we dat loon ook meenemen voor de berekening. Zo heb je in het loon dus al een aantal dingen waar je goed op moet letten!

Heb je al eerder een hypotheek afgesloten na 2012 dan is de kans groot dat je minder kunt lenen dan je op de rekentools ziet. Dit heeft te maken met nieuwe wetgeving sinds 2013 die betrekking heeft op de eigenwoningschuld.

Bovenstaande en nog veel meer hebben invloed op hoeveel je kunt lenen. Wil je precies weten wat je kunt lenen? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via de Contact button!

Wat bezoekers verder lazen

Heb je ongeveer 10 minuten?

Wil je samen binnen 10 minuten via chat samen met een van onze adviseurs de maximale leencapaciteit berekenen? Geef je op via "Start nu" en we maken een berekening
Contact

Over KIK Hypotheken

KIK Hypotheken staat voor kwaliteit, integriteit en kennis. Daar mag je ons op aanspreken, graag zelfs!

Kennis houden wij op peil doordat wij geloven in een leven lang ontdekken. Daarom volgen wij zowel wettelijke als bovenwettelijke opleidingen.

Integriteit is voor ons belangrijk. Wij zorgen dat wij op een integere manier met jouw gegevens omgaan. Dus al onze computers zijn zwaar beveiligd en alleen de mensen die bij jouw gegevens moeten kunnen vanwege het werk kunnen daarbij, andere collega's dus niet!

Kwaliteit is wat anderen van ons vinden. Daarom hebben wij met regelmaat een audit door een extern bureau, gespecialiseerd in het controleren op kwaliteit, om de kwaliteit van onze dossiers hoog te houden.

Ontdek samen met ons jouw mogelijkheden!

Meer over ons