Het beste bod neerleggen? is dat het hoogste bod?

Vorige
terug naar blogs

Hoe maak jij het verschil?

Stel je voor… je gaat een huis bezichtigen, je stapt de drempel over en je bent op slag verliefd. misschien ken je het gevoel wel, in je hoofd ben je de uitnodigingen van de housewarming al aan het schrijven, je kledingkast past precies in de slaapkamer en de kinderkamer al ingericht. Met dat gevoel loop je naar buiten en daar zie je 5 andere met de zelfde blik in hun ogen staan… hoe maak je dan toch het verschil?

"Met dat gevoel loop je naar buiten en daar zie je 5 andere met de zelfde blik in hun ogen staan…"

Het beste bod is niet per se het hoogste bod, het beste bod is, realistisch en goed onderbouwd. wij helpen klanten met een realistisch bod neerleggen door de financiële haalbaarheid vooraf te toetsen , inhoudelijk met een taxateur te sparren, en die informatie op een transparante wijze met de verkopend makelaar te delen. Het biedt niet de garantie dat je het wordt, het vergroot je kansen wel enorm.

Dus ben jij of ken jij iemand die een huis op het oog heeft en niet het hoogste maar het beste bod wilt neerleggen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Het beste bod hypotheek

Wat bezoekers verder lazen

Doe mij zo iemand!

Ontdek wat er mogelijk is, we helpen je daar graag bij!
Over

Dirk Suik

Een hypotheek is niet zomaar een lening. Het is vaak de grootste aankoop in je leven, de mogelijkheid om een nieuwe stap te maken. Het is ontzettend gaaf mensen in die stap te mogen begeleiden.

Maak een afspraak
Dirk Suik